MfN Mediation

Totus Mediation is in 2019 MfN Geregistreerd en heeft ruime ervaring met het doen van mediations en bemiddeling. Wij zijn naast de MfN methode, gespecialieerd in de Amerikaanse methode van mediation, hetgeen zich ook zeker erg goed leent voor zakelijke bemiddeling. 

Grootzakelijk

Heeft u een conflict over het niet -kunnen- naleven van de SLA. Worden de KPI's keer op keer niet gehaald en leidt dit tot vervelende situaties voor u en uw klanten? Is het in verband met continuïteit van belang er samen uit te komen? Dan is mediation wellicht de juiste methode om het geschil te beslechten. Ook voor geruisloze ontbinding van samenwerkingsoverbanden.

2

Arbeid 

Wanneer u en uw werknemer/gever er niet meer samen uitkomen, is het inschakelen van een onafhankelijk mediator een goede oplossing. Vaak heeft een verstoorde arbeidsrelatie grote impact op álle betrokkenen. En ook al is het zakelijk, de emoties kunnen hoog oplopen. Geef deze zorg uit handen en laat het proces begeleiden door de expert van Totus.

3

Privaat

Het belangrijkste verschil met een advocaat, is dat de oplossing door de betrokkenen zelf tot stand wordt gebracht en ook bepaald. Dit maakt dat de duurzaamheid van de oplossing haast geïmpliceerd is. Maar ook het proces zelf, is totaal verschillend. Het is een meer organische manier om tot een resolutie te komen, waardoor er meer wederzijds begrip ontstaat. Als partijen elkaar in de toekomst nog treffen, dan is mediation de betere opplossing. 

Wacht niet te lang, los het op!