top of page

MfN Mediation

Totus Mediation is in 2019 MfN Geregistreerd en heeft ruime ervaring met het doen van mediations en bemiddeling. Wij zijn naast de MfN methode, gespecialieerd in de Amerikaanse methode van mediation, hetgeen zich ook zeker erg goed leent voor zakelijke bemiddeling. 

Grootzakelijk

Heeft u een conflict over het niet -kunnen- naleven van de SLA en XLA. Worden de KPI's keer op keer niet gehaald en leidt dit tot vervelende situaties binnen de samenwerking. Is het in verband met continuïteit van belang er samen uit te komen? Dan is mediation de juiste methode om het geschil te beslechten.  

2

Arbeid 

Wanneer u en uw werknemer/gever er niet meer samen uitkomen, is het inschakelen van een onafhankelijk mediator een goede oplossing. Vaak heeft een verstoorde arbeidsrelatie grote impact op álle betrokkenen. En ook al is het zakelijk, de emoties kunnen hoog oplopen. Geef deze zorg uit handen en laat het proces begeleiden door de expert van Totus.

3

Privaat

Conflicten in de privésfeer zijn buitengewoon stressvol. Of het nu een conflict met de aannemer betreft, met uw (ex-)partner of met de buurman. Dit soort zaken vreten energie. Laat de rust wederkeren en los het samen op.

Wacht niet te lang, los het op!

bottom of page