Dealmaking &  Bemiddeling

Als u een nieuw contract of overeenkomst gaat sluiten. Wanneer u een zakelijk geschil met een klant of leverancier heeft. U op het punt staat die ene geniale aankoop te doen, of de renovatie of restauratie uit laat voeren. Als u hulp zoekt die verder gaat dan alleen de juridische aspecten, dan bieden wij u de onmisbare ondersteuning die u zoekt. 

Bij Totus is er een schat aan ervaring met contractonderhandelingen, dealmaking en strategische partnerschappen. Onze kennis is opgebouwd uit het werk voor of met partijen als Apple, KPN, Samsung, IBM, Sony, Asurion, Nokia, ATOS, BlackBerry, e.a. Deze kennis passen wij toe in strategische onderhandelingen in opdracht van het MKB, zelfstandig ondernemers en particulieren. Voor alle drie de categorieën geldt dat wij ondersteunen bij het opstellen van het contract, het doorgronden ervan en de lange termijn implicaties in kaart brengen. Daarnaast treden wij op als bemiddelaar bij geschillen in de driehoek van leverancier - opdrachtgever - klant. Voor particulieren moet men vooral denken aan de tactische ondersteuning bij bv. een overeenkomst voor een grote verbouwing, aanschaf van luxe goederen of tweede huis. Bij ondernemers gaat het veelal om bemiddeling bij het niet kunnen naleven van de SLA's en het verschaffen van tactisch inzicht tijdens de onderhandelingen. De winst zit aan het begin.... daarom helpen onze experts u graag bij het sluiten van een nieuw contract, overeenkomst of deal.

Wij geven naast de juridische aspecten, ook duiding aan de operationele en financiële implicaties van uw overeenkomst en helpen u dit formuleren, beïnvloeden en forecasten. Bij Totus sluiten wij duurzame overeenkomsten, waarbij uw belangen voorop staan.

 

Specialiteiten

Contracthulp

Business Handshake

Veel ondernemers starten uit passie. Een fantastisch gegeven waar soms helaas wel, al dan niet opzettelijk, misbruik van gemaakt wordt. Laat je contract opstellen door een expert met jarenlange corporate ervaring en MKB assistance. Een advocaat kijkt of het mag ja of nee, een financieel expert kijkt naar de cijfers, maar wie kijkt er naar jou?  Veel startende ondernemers komen er bijvoorbeeld vaak (te) laat achter dat ze meer tijd kwijt zijn aan een opdracht. Of dat de afgesproken activiteiten uiteindelijk meer kosten dan vooraf bedacht. Bij het aangaan van alle soorten van samenwerking is het essentieel de afspraken transparant te maken en goed te borgen. Wij bieden hier tevens geheel kosteloos de MfN Mediationclausule bij aan.

Constructie en Verbouwingen

Hoe vaak we niet een mediation zaak zien waarbij de afspraken vooraf toch niet uitputtend of helder genoeg blijken te zijn. Het meest erge aan dit soort zaken is dat buiten de financiële schadepost van een te dure rechtszaak, mensen zich vaak ook niet langer prettig voelen in hun eigen huis. Maar ook de aannemer wil niets liever dan het tot een goed einde brengen. Wij hebben een eenvoudig antwoord ontwikkeld  op deze vraag, die zelfs al bij een kleine verbouwing meer dan loont. Daarnaast nemen wij, indien gewenst, een mediation clausule op, zodat bij een eventueel geschil de partijen eerst om tafel moeten. Wees verstandig en besteed het uit, je huis bouw je toch ook niet zelf!? 

Aankoop bemiddeling & Deal-making

Ervaar de luxe van het uitbesteden. Jij wil het, wij regelen het. Werkelijk niets is te gek of wij maken het waar. Geniet van je leven en laat je dromen waarmaken door mensen die er voor hebben doorgeleerd. Unieke objecten, eerlijke deals en een opperbest leven. Bij jouw lifestyle hoort een Deal-maker, je bent immers druk zat met de dingen waarin jij excelleert. Je hebt het verdiend.

Contact Totus Experts Mediation
  • Facebook
  • Instagram

2018 - Totus Mediation & Coaching

info@totusconsultancy.nl

071-3626895 | app 06-24807815

KvK 75618206 

BTW NL002064587B13

Crosspoint Offices Noordwijk

Jonckerweg 14, 2201 CZ - Nederland

webdesign by Totus Consultancy

LinkedIN.png