Dagvoorzitter | Spreker | Trainer

WSW-adviesraad

In opdracht de Wsw-adviesraad is er een studiedag georganiseerd. Doel van de dag was om de afspraken die tijdens de dag geformuleerd zijn, te laten bestendigen door allereerst de betrokken wethouder van Gemeente Rotterdam. Daarnaast was het van belang dat deze afspraken ook werden ondersteund door Rotterdam Inclusief. De gekozen methode was SCRUM en Mediation. Het resultaat is buitengewoon goed: alle punten zijn overgenomen en bestendigd door de wethouder.

Wsw-adviesraad Rotterdam overhandigen advies door Michael de Gelder aan Wethouder Moti fot

S&OP Best of the Best

Als spreker voor het Institute of Business Forecasting (IBF) was ik genodigd om mijn integrale visie op Sales and Operations Planning (S&OP) te delen. Het publiek bestond uit APICS docenten & studenten en professionals van toonaangevende multinationals uit de logistiek en dienstensector. De dag is ook opgenomen voor trainingsdoeleinden.

Jordi Zwart.jpg

Spreker Erasmus Universiteit

Uitgenodigd door een studentenvereniging, heb ik twee uur -plus een lange borreltijd- mogen vertellen over het zijn van een onafhankelijk strategisch adviseur en welke uitdagingen daarbij komen kijken. 

Classroom.jpg

Integrated Business Planning & S&OP

Een globale introductie tot het integreren van business process modelling en planning en het meer logistiek gehanteerde S&OP model. Het publiek bestond uit vnl. captains of industry en het event was georganiseerd door het IBF.

FB_IMG_1651401646999.jpg

S&OP Stockholm

In 2011 begon het allemaal met deze conferentie van Marcus Evans. Toen nog als werknemer van KPN, hebben ik en enkele anderen, waaronder Professor H. Akkermans Tilburg University, de service organisatie gemodelleerd op S&OP wijze. Dit gaf aanleiding in dit geval mij uit te nodigen en dit betekende het begin van mijn sprekerschap.

Jordi Zwart.png

High Potential Programma

Als ACTP coach van jonge talenten heb ik naast de young potentials van KPN ook een drietal bekende influencers mogen begeleiden na de eerste groeispurt. Op een zeker moment zal er structuur moeten komen om winst te kunnen blijven maken en ik vertel hoe.

PANA3572.jpg

3UK Operational Excellence Program

Hét klantambassadeursprogramma van  telecomprovider 3UK uit Londen. Dit programma bestond uit het trainen van de customer facing medewerkers, van winkel tot monteur. Middels grote afdelingsbijeenkomsten in de ochtend of middag, is getraind hoe het verschil te maken voor de klanten van 3UK.

Three-UK-3UK-maidenheadstore-front-hi-e1562082227335-770x285.jpg

S&OP 2.0

Lezing over de intergratie van S&OP met de financial rolling forecast voor een bekende low-cost carrier. 

1520124916602.jpg

S&OP Amsterdam

Meerdere jaargangen als spreker voor het IBF met de focus op zogenaamde Quick Guides - een introductie in S&OP bij service organisaties 

qqSw-s8E.jpg