top of page

Dagvoorzitter | Spreker | Trainer

WSW-adviesraad

Studiedag Wsw-adviesraad ('22). De dag bestond uit het ophalen van vragen en behoeften bij de adviesraad. Om deze vervolgens te presenteren in een interactieve setting, aan de afgevaardigden namens Gemeente Rotterdam en Rotterdam Inclusief. De gekozen methode was SCRUM en Mediation. Het resultaat is buitengewoon goed: alle punten zijn overgenomen en bestendigd door de wethouder ('22)

Wsw-adviesraad Rotterdam overhandigen advies door Michael de Gelder aan Wethouder Moti fot

S&OP Best of the Best

Als spreker voor het Institute of Business Forecasting (IBF) was ik genodigd om mijn integrale visie op Sales and Operations Planning (S&OP) te delen. Het publiek bestond uit APICS docenten & studenten en professionals van toonaangevende multinationals als Maersk, Coca Cola en Rolls Royce ('18). 

Jordi Zwart.jpg

Spreker Erasmus Universiteit

Uitgenodigd door een studentenvereniging, heb ik twee uur -plus een lange borreltijd- mogen vertellen over het zijn van een onafhankelijk strategisch adviseur en welke uitdagingen daarbij komen kijken ('20). 

Classroom.jpg

Integrated Business Planning & S&OP

Een globale introductie tot het integreren van business process modelling en planning en het meer logistiek gehanteerde S&OP model. Het publiek bestond uit vnl. captains of industry en het event was georganiseerd door het IBF ('14).

FB_IMG_1651401646999.jpg

S&OP Stockholm

In 2013 begon het allemaal met deze conferentie van Marcus Evans. Toen nog als werknemer van KPN, hebben ik en enkele anderen, waaronder Professor H. Akkermans Tilburg University, de volledige KPN organisatie gemodelleerd ten behoeve van het S&OP. Dit gaf aanleiding mij uit te nodigen en betekende het begin van mijn sprekerschap.

Jordi Zwart.png

High Potential Programma

Als coach (ACTP methodiek) van jonge talenten heb ik naast de young potentials van KPN ook een drietal bekende influencers mogen begeleiden na de eerste groeispurt ('21). Op een zeker moment zal er structuur moeten komen om winst te kunnen blijven maken en ik leerde hen hoe.

PANA3572.jpg

3UK Operational Excellence Program

Hét klantambassadeursprogramma van  telecomprovider 3UK uit Londen. Dit programma bestond uit het trainen van de customer facing medewerkers, van winkel tot monteur. Middels grote afdelingsbijeenkomsten in de ochtend of middag, is geleerd hoe het verschil te maken voor de klanten van 3UK ('19).

Three-UK-3UK-maidenheadstore-front-hi-e1562082227335-770x285.jpg

S&OP 2.0

Lezing over de intergratie van S&OP met de financial rolling forecast voor een bekende low-cost carrier ('20). 

1520124916602.jpg

S&OP Amsterdam

Meerdere jaargangen als spreker voor het IBF met de focus op zogenaamde Quick Guides - een introductie in S&OP bij service organisaties 

qqSw-s8E.jpg
bottom of page