Contract Services

Een relatie kent vaak maar twee échte stress-testen, het begin en het begin van het eind. Wist u dat de meeste conflicten ontstaan door een verschil van inzicht over de uitvoering van de afspraken? Door de ruime kennis met het operationaliseren van afspraken, weten wij als geen ander de mogelijke knelpunten te identificeren, nog voordat ze een issue zijn. Handel nu: borg de continuïteit en de relatie.

Zakelijk Contract

Door de ervaring opgedaan met onderhandelen voor de Rijksoverheid en partijen als Apple, Samsung, KPN, Asurion en veel meer, is Totus als geen ander in staat de knelputen in de samenwerking uit de overeenkomst te tillen en deze bespreekbaar te maken. Voorkom discontinuïteit of een conflict met uw zakenpartner en laat de afspraken optimaliseren door een expert.

2

Consumenten Overeenkomsten

Voor consumenten geldt hetzelfde als voor zakelijke relaties; een verschil van inzicht over wat er exact was afgesproken is reden nummer 1 bij een conflict. En hoe persoonlijker overeenkomst is, des te meer impact de conflicten hebben. Denk aan een geldlening aan een vriend of verbouwing waarbij de aannemer het niet wil afronden. Dit zijn zaken die makkelijk te voorkomen zijn, maar levengrote impact hebben als het misgaat.

3

Overnames en fusies

Due diligence is vakwerk, maar voornamelijk fiscaal benaderd. Wij zijn gespecialiseerd in de duiding van de operationele performance en de -lange termijn- impact ervan op uw investering. Door de Sales and Operations Planning en Forecasting methode halen wij al vroeg de uitdagingen eruit en kunnen deze financieel gemaakt worden. Zo weet u wat u echt koopt.

4

Overeenkomsten

Wij faciliteren alle overeenkomsten en samenwerkingsverbanden door middel van juridisch correcte, maar vooral zeer begrijpelijke documenten op te stellen. Uitgangspunt hierbij is win-win, niemand is er uiteindelijk bij gebaat wanneer de ander zich op enig moment benadeeld voelt. Als de investering het waard is, zorg dan dat het goed geregeld is.

Duurzaam

Een langdurige relatie kent geen discussies over wie wat doet, maar constructieve gesprekken over hoe het voor beiden nóg beter kan.