top of page

Contract Services

Een relatie kent vaak maar twee échte stress-testen, het begin en het begin van het eind. Wist u dat de meeste conflicten ontstaan door een verschil van inzicht over de uitvoering van de afspraken? Door de ruime kennis met het operationaliseren van afspraken, weten wij als geen ander de mogelijke knelpunten te identificeren, nog voordat ze een issue zijn. Handel nu: borg de continuïteit en de relatie.

Zakelijk Contract

Door de ervaring opgedaan met het verbinden van partijen als Apple, Samsung, KPN, Asurion, DUO en Toeslagen, is Totus als geen ander in staat uw samenwerking vorm te geven. Voorkom discontinuïteit en optimaliseer de afspraken.

2

Overeenkomsten

Totus faciliteert overeenkomsten en samenwerkingsverbanden door middel van juridisch correcte, maar vooral zeer begrijpelijke documenten op te stellen. Uitgangspunt hierbij is win-win, niemand is er bij gebaat wanneer de ander zich op enig moment benadeeld voelt. Als de relatie het waard is, borg je de afspraken.

3

Consumenten Overeenkomsten

Voor consumenten geldt hetzelfde als voor zakelijke relaties; een verschil van inzicht over wat er exact was afgesproken is reden nummer 1 bij een conflict. En hoe persoonlijker overeenkomst is, des te meer impact de conflicten hebben. Denk aan een geldlening aan een vriend of verbouwing waarbij de aannemer het niet wil afronden. Dit zijn zaken die makkelijk te voorkomen zijn, maar levengrote impact hebben als het misgaat.

Duurzaam

Een langdurige relatie kent geen discussies over wie wat doet, maar constructieve gesprekken over hoe het voor beiden nóg beter kan.

bottom of page