Keuzes bepalen elke dag je leven, maar zijn ze succesvol... Veel keuzes maken we onbewust, zonder exact te weten wat de gevolgen zijn. En soms merk je dan dat een keuze achteraf meer bepalend is geweest, dan je aanvankelijk had gedacht. Hoe herken je nu eerder wat belangrijke keuzes zijn en wat niet. En hoe leer je de mogelijkheden te ordenen. Welke waarde ken je ze toe en met welk risico. Je leert keuzemomenten beter te identificeren. Je leert ze als een entiteit te benaderen; als een soort business case. Zo ga je keuzes beter beheersen, reduceer je stress en word je succesvoller! Ook als je klaargestoomd wil worden voor dat belangrijke examen of sollicitatiegesprek, of dat ene congres of presentatiemoment. Wij bieden de helpende hand om strategisch keuzes te leren maken en succesvol te zijn. Wil jij juist als ondernemer succesvoller zijn, kijk dan voor onze zakelijke dienstverlening bij Totus Consultancy.

Totus Mediation werkt volgens de ACTP methode, zo is kwaliteit verzekerd. Met technieken vanuit zowel het bedrijfsleven als uit de mediation praktijk zijn er een 3-tal programma's ontwikkeld om succesvoller te zijn, in werk en privé. Vanuit de passie voor gelijkheid en een pestvrij onderwijs, is er ook voor de jongeren een aangepast programma, maar uiteraard wel weer opgebouwd uit de elementen van het maken van succesvolle keuzes met de onderliggende technieken en strategieën. Succes begint al jong, zeker als je wat weerbaarder wil worden en zijn.

Wat mag jij verwachten.

We gaan bepalen welke keuzes gemaakt moeten worden en indien nodig, zijn gemaakt. Dit verwerken we, samen met andere aspecten, in een one pager, één pagina met al de te maken keuzes, doelen en bepalingen wanneer zij succesvol zijn; een beetje zoals een Projectplanning. Vanaf hier gaan we werken aan het bereiken van deze keuzes, één voor één en op gestructureerde wijze, zodat je te allen tijden het overzicht behoudt. Zo ontstaat er een organische mix van een vertrouwelijk, professioneel en prettig gesprek en de pragmatische, gecontroleerde aanpak. Echt een heel fijne en verfrissende aanpak, die je direct handvatten aanreikt om succesvol te zijn in jouw doelstellingen.

Specialiteiten

Business Coaching

Agile, SCRUM, Lean6Sigma, Operational Excellence, Business Intelligence, Dasboard Management, we hebben het allemaal uitgespeeld en door de praktische methode van Totus kan deze kennis nu ook van jou zijn. Leer de essentiele elementen die je nodig hebt om een succesvol bedrijf te worden, zijn en te blijven. Geschikt voor alle ondernemers en bedrijfteams die willen excelleren en de concurrentie de loef afsteken. Kijk hiervoor ook op Totus Consultancy .

Success Course

Waarom de technieken uit het bedrijfsleven niet toepassen op jouw leven. Hoe zeer we vaak ook weten hoe het zou moeten, we missen de hadvatten om gestructureerd de juiste keuzes te maken. Keuzes bepalen je succes, stress en zelfs je leven. Waarom dan niet de aandacht er aan besteden die het verdient. Jij telt, train je succes!

Deze Success Course is uitermate geschikt voor mensen die op de goede weg willen geraken, ook vanuit een burn-out of stressvolle situatie. Dit is oprecht een blauwdruk naar een betere keuze en dus een beter leven.

Contact Totus Experts Mediation
  • Facebook
  • Instagram

2018 - Totus Mediation & Coaching

info@totusconsultancy.nl

071-3626895 | app 06-24807815

KvK 75618206 

BTW NL002064587B13

Crosspoint Offices Noordwijk

Jonckerweg 14, 2201 CZ - Nederland

webdesign by Totus Consultancy

LinkedIN.png